Provoz faremní prodejny v Arnošticích zajišťuje náš rodinný tým, máme otevřeno, když je někdo doma a to v čase od 9 - 19 hod.
Proto před návštěvou raději zavolejte na tel. 777231558 a ověřte, zda bude v prodejně otevřeno. Budeme se snažit Vám vyhovět.
Děkujeme a těšíme se na Vás!
5kg bio hovězího (1kg bio hovězí kýta na pečeně, 2kg bio hovězí maso přední bez kosti na omáčky (alternativně chuck steak z krku, kližka nebo plec), 1kg bio ořez mletý na...
Hovězí pupek - maso s blanitými a tučnými částmi se hodí na polévky i omáčky (vaření, dušení).
Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...
Z drštěk (hovězí žaludek) se vaří tradiční dršťková polévka. Nepředvařené, mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.
Steakové poměrně libové maso z pupku. Vhodné na grilování, smažení a vaření nebo rolády. Chlazené maso, vakuově balené, hmotnost 0,5 - 1kg. Spotřebujte do 3 týdnů ode...
Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. Obsah soli 1,5%. Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa....
Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. Obsah soli 1,5%. Mleté přední maso z krku. Dobře se hodí na klobásy, sekané, karbanátky, hamburgery a...
Jazyk se vaří, a pak se upravuje jako řízky, nebo se nakládá, vaří, a pak se jí nakrájený na tenké plátky studený. Po uvaření je třeba jazyk oloupat. S trvanlivostí při...
Klouby jsou vhodné na vývary do velkých hrnců, nebo jako hračka pro velká plemena psů. Klouby jsou nebalené, proto je třeba je vyzvednout přímo v bourárně v Arnošticích hned...
Srdce je dobré na omáčky a polévky. Prodáváme půlené o hmotnosti cca 1 kg. Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C.
Malý válcovitý sval s kližkovitými úpony - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Využití má stejné jako kližka a karabáček. Chlazené maso, vakuově...
Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené. Doba...
Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené.
Doba...
Hodí se jako přídavek do tučnějších a chuťově výraznějších vývarových polévek, nebo na morkové pomazánky. Chlazené kosti, balené. Spotřebujte do 4 dnů od data vakuového...
Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...
Tri Tip steak neboli Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje se křehkým tukovým vláknem a tukovým krytím, který...
Masité kosti z ocásku - hodí se na vývarové polévky. "Nostalgie našich prababiček." Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku...
Oponka je malý sval z oblasti bránice. Steak z oponky se peče v celku, dobrá je i na ovar nebo guláš. Prodáváme mražené ve vakuovém balení. Spotřebujte do 6 měs. ode...
Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení,smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...
Vnitřní extra libová část ořechu (zadní maso z kýty), která se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování.
Chlazené maso, vakuově...
Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. NESOLENÝ. Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa. Dobře...
Ossobuco je původem italská specialita, která se připravuje z hovězí kližky s morkovou kostí. Ta pokrmu dodává silnou hovězí chuť. Maso je prodíváno s kostí řezané na plátky cca...
Picanha, špička spodního šálu. Je libová a velmi oblíbená na steakovou úpravu, ale hodí se i na pečení, vaření (něm. tafelspitz) či plněné rolády.
Chlazené maso, vakuově...
Libový sval z přední hovězí čtvrti, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky, používá se i na grilování. I této...
Libové maso z lopatky, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Užívá se i na grilování a smažení též pod názvem...
Libové maso z přední hovězí čtvrti, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Chlazené maso, vakuově...
Porterhause steak stejně jako T-bone steak spojuje chuť jemné svíčkové s robustnější roštěnou na kosti, je to zážitek pro vaše chuťové buňky. Oproti T-bone steaku však...
Steak z části vysokého roštěnce s menším kouskem kosti. V balení je jeden steak s kostí o výšce 3-4cm (0,5-0,7kg). Objednáváte 1ks.
Chlazené maso, vakuově balené....
Šťavnaté, prorostlejší a chuťově výraznější maso z krku (soustava drobných svalů dobrá na dušení, vaření a omáčky a guláše. Klasika a základ tradiční české kuchyně. Vhodná též...
Maso s kostí z žeber a hrudí je výborné na vývar, polévky a omáčky. Žebra lze také grilovat. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Spotřebujte do 5 dnů ode dne...
Maso ze zádového svalu skotu, jehož zadní část, podél páteře, je pěkně libová a nazývá se nízký roštěnec, je ideální steaky, rostbíf, grilování, smažení a k rychlé úpravě. TOP...
Skirt steak je dlouhý tenký řez z pupku. Má velmi výraznou hovězí chuť a nejlépe se hodí na gril nebo roládu. Velmi se podobá flank steaku.
Chlazené maso, vakuově balené....
Spider steak je zadní maso z pánevní jamky zvířat. Je typické svým povrchovým mramorováním, které připomíná pavoučí sít. Je ceněný pro svou šťavnatost a tučné...
Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek, nebo grilování. Chlazené...
Krásný, málo namáhaný zádový sval podlouhlého tvaru připomínající rybu. Nejhodnotnější část hovězího masa, je výborná na slavnostní příležitosti na steaky, grilování a přípravu...
T-bone steak získal svůj název podle tvaru bederního obratle, který připomíná písmeno T. Podél kosti je patrná část svíčkové a roštěné, na povrchu se nachází jemné tukové krytí....
Steak z části vysokého roštěnce, která je vykrajována mezi 6 a 12 žebrem. Nezaměnitelnou chuť a tvar, připomínající indiánský tomahawk, tomuto steaku dodává právě žebrová kost....
Válcovitý, krásný, absolutně libový sval ze zadní kýty se používá na rolády, hovězí plátky, ptáčky i pečení a dušení v troubě, nebo grilování. Též nazývaný " falešná svíčková"....
Nezaměnitelný vnitřní sval, který se používá jako steakové maso, na grilování i vaření.
Prodáváme mražené ve vakuovém balení. Spotřebujte do 6 měs. ode dne vakuového...
Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek.
Prodává se též pod názvem...
Maso ze zádového svalu skotu, jehož přední část, blíže krku, je prorostlejší a nazývá se vysoký roštěnec, je ideální steaky, grilování, smažení a k rychlé úpravě. ...