Provoz faremní prodejny v Arnošticích zajišťuje náš rodinný tým, máme otevřeno, když je někdo doma a to v čase od 9 - 19 hod. Proto před návštěvou raději zavolejte na tel. 777231558 a ověřte, zda bude v prodejně otevřeno. Budeme se snažit Vám vyhovět. Děkujeme a těšíme se na Vás!

VÝDEJNÍ TERMÍN 03.10.2025 - BIO HOVĚZÍ MASO

2x mladý býk stáří do 24 měs. v biokvalitě

Nejprodávanější

48 položek celkem

Cena

201700
1201700
BIO ARNOŠTICKÁ TAŠKA 5kg - VÝDEJNÍ TERMÍN 03.10.2025
1 700 Kč / ks

5kg bio hovězího (1kg bio hovězí kýta na pečeně, 2kg bio hovězí maso přední bez kosti na omáčky (alternativně chuck steak z krku, kližka nebo plec), 1kg bio ořez mletý na...

Kód: 6464
PUPEK
260 Kč / kg

Hovězí pupek  - maso s blanitými a tučnými částmi se hodí na polévky i omáčky (vaření, dušení). Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...

Kód: 6465
DRSTKY
100 Kč / kg

Z drštěk (hovězí žaludek) se vaří tradiční dršťková polévka. Nepředvařené, mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6466
flank steak
420 Kč / kg

Steakové poměrně libové maso z pupku. Vhodné na grilování, smažení a vaření nebo rolády. Chlazené maso, vakuově balené, hmotnost 0,5 - 1kg. Spotřebujte do 3 týdnů ode...

Kód: 6467
OREZ MLETY
260 Kč / kg

Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. Obsah soli 1,5%. Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa....

Kód: 6468
OREZ MLETY
380 Kč / kg

Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. Obsah soli 1,5%. Mleté přední maso z krku. Dobře se hodí na klobásy, sekané, karbanátky, hamburgery a...

Kód: 6469
JATRA
90 Kč / kg

Játra se hodí na paštiky, omáčky i obalované jako řízky. Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6470
JAZYK
150 Kč / kg

Jazyk se vaří, a pak se upravuje jako řízky, nebo se nakládá, vaří, a pak se jí nakrájený na tenké plátky studený. Po uvaření je třeba jazyk oloupat. S trvanlivostí při...

Kód: 6471
BIO HOVĚZÍ KLOUBY - VÝDEJNÍ TERMÍN 03.10.2025
20 Kč / kg

Klouby jsou vhodné na vývary do velkých hrnců, nebo jako hračka pro velká plemena psů. Klouby jsou nebalené, proto je třeba je vyzvednout přímo v bourárně v Arnošticích hned...

Kód: 6472
LEDVINKY
85 Kč / kg

Ledvinky se hodí na omáčku s rýží. Mrazené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6473
SRDCE
140 Kč / kg

Srdce je dobré na omáčky a polévky. Prodáváme půlené o hmotnosti cca 1 kg.  Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C. 

Kód: 6474
klizka husicka
370 Kč / kg

Malý válcovitý sval s kližkovitými úpony - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Využití má stejné jako kližka a karabáček. Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6475
400 Kč / ks

Částečně prorostlý, šťavnatý steak z hovězího krku. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku je 20 dnů.

Kód: 6476
klizka karabacek
370 Kč / kg

Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní­ nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené. Doba...

Kód: 6477
KLIZKA
370 Kč / kg

Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní­ nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené. Doba...

Kód: 6478
kosti morkove
90 Kč / kg

Hodí se jako přídavek do tučnějších a chuťově výraznějších vývarových polévek, nebo na morkové pomazánky. Chlazené kosti, balené. Spotřebujte do 4 dnů od data vakuového...

Kód: 6479
kosti zebrove
70 Kč / kg

Hodí se na klasické vývarové polévky. Chlazené kosti, balené. Spotřebujte do 4 dnů od data vakuového balení, nebo zmražte.

Kód: 6480
zadni kvet
490 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...

Kód: 6481
LÍČKA
370 Kč / kg

Líčka se hodí na guláše a omáčky. Mražené maso, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C. 

Kód: 6482
BIO MAMINHA/TRI-TIP STEAK,KAVALÍRKA - VÝDEJNÍ TERMÍN 03.10.2025
460 Kč / kg

Tri Tip steak neboli Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje se křehkým tukovým vláknem a tukovým krytím, který...

Kód: 6483
ohanka
290 Kč / kg

Masité kosti z ocásku - hodí se na vývarové polévky. "Nostalgie našich prababiček." Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku...

Kód: 6484
370 Kč / ks

Oponka je malý sval z oblasti bránice. Steak z oponky se peče v celku, dobrá je i na ovar nebo guláš. Prodáváme mražené ve vakuovém balení. Spotřebujte do 6 měs. ode...

Kód: 10404
zadni orech
490 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení,smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...

Kód: 6485
BIO OŘECH/BALL TIP STEAK - VÝDEJNÍ TERMÍN 03.10.2025
505 Kč / kg

Vnitřní extra libová část ořechu (zadní maso z kýty), která se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování.  Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6486
BIO OŘEZ MLETÝ, BEZ SOLI (pouze na objednávku) - VÝDEJNÍ TERMÍN 03.10.2025
260 Kč / ks

Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. NESOLENÝ. Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa. Dobře...

Kód: 6487
osso3
360 Kč / kg

Ossobuco je původem italská specialita, která se připravuje z hovězí kližky s morkovou kostí. Ta pokrmu dodává silnou hovězí chuť. Maso je prodíváno s kostí řezané na plátky cca...

Kód: 6488
PICANHA4
490 Kč / kg

Picanha, špička spodního šálu. Je libová a velmi oblíbená na steakovou úpravu, ale hodí se i na pečení, vaření (něm. tafelspitz) či plněné rolády. Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6489
PLEC KULATA
450 Kč / kg

Libový sval z přední hovězí čtvrti, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky, používá se i na grilování. I této...

Kód: 6490
PLEC LOUPANA
450 Kč / kg

Libové maso z lopatky, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Užívá se i na grilování a smažení též pod názvem...

Kód: 6491
PLEC VYSOKA
440 Kč / kg

Libové maso z přední hovězí čtvrti, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6492
PORTER1
800 Kč / kg

Porterhause steak stejně jako T-bone steak spojuje chuť jemné svíčkové s robustnější roštěnou na kosti, je to zážitek pro vaše chuťové buňky.  Oproti T-bone steaku však...

Kód: 6493
750 Kč / ks

Steak z části vysokého roštěnce s menším kouskem kosti. V balení je jeden steak s kostí o výšce 3-4cm (0,5-0,7kg). Objednáváte 1ks.  Chlazené maso, vakuově balené....

Kód: 10405
PREDNI BK
380 Kč / kg

Šťavnaté, prorostlejší a chuťově výraznější maso z krku (soustava drobných svalů dobrá na dušení, vaření a omáčky a guláše. Klasika a základ tradiční české kuchyně. Vhodná též...

Kód: 122
hrudi
260 Kč / kg

Maso s kostí z žeber  a hrudí je výborné na vývar, polévky a omáčky. Žebra lze také grilovat. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Spotřebujte do 5 dnů ode dne...

Kód: 6494
rostenec nizky
605 Kč / kg

Maso ze zádového svalu skotu, jehož zadní část, podél páteře, je pěkně libová a nazývá se nízký roštěnec, je ideální steaky, rostbíf, grilování, smažení a k rychlé úpravě. TOP...

Kód: 6495
BIO SKIRT STEAK z pupku - VÝDEJNÍ TERMÍN 03.10.2025
420 Kč / kg

Skirt steak je dlouhý tenký řez z pupku. Má velmi výraznou hovězí chuť a nejlépe se hodí na gril nebo roládu. Velmi se podobá flank steaku. Chlazené maso, vakuově balené....

Kód: 6496
SLEZINA
85 Kč / kg

S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6497
360 Kč / ks

Spider steak je zadní maso z pánevní jamky zvířat. Je typické svým povrchovým mramorováním, které připomíná pavoučí sít. Je ceněný pro svou šťavnatost a tučné...

Kód: 10406
zadni spodni sal
490 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek, nebo grilování. Chlazené...

Kód: 6498
svickova prava
1 260 Kč / kg

Krásný, málo namáhaný zádový sval podlouhlého tvaru připomínající­ rybu. Nejhodnotnější část hovězího masa, je výborná na slavnostní příležitosti na steaky, grilování a přípravu...

Kód: 6499
TBONE1
750 Kč / kg

T-bone steak získal svůj název podle tvaru bederního obratle, který připomíná písmeno T. Podél kosti je patrná část svíčkové a roštěné, na povrchu se nachází jemné tukové krytí....

Kód: 6500
TOMAHWK2
750 Kč / kg

Steak z části vysokého roštěnce, která je vykrajována mezi 6 a 12 žebrem. Nezaměnitelnou chuť a tvar, připomínající indiánský tomahawk, tomuto steaku dodává právě žebrová kost....

Kód: 6501
zadni valec
505 Kč / kg

Válcovitý, krásný, absolutně libový sval ze zadní kýty se používá na rolády, hovězí plátky, ptáčky i pečení a dušení v troubě, nebo grilování. Též nazývaný " falešná svíčková"....

Kód: 6502
90 Kč / kg

Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6503
veverka
370 Kč / kg

Nezaměnitelný vnitřní sval, který se používá jako steakové maso, na grilování i vaření. Prodáváme mražené ve vakuovém balení. Spotřebujte do 6 měs. ode dne vakuového...

Kód: 6504
zadni vrchni sal
490 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek.  Prodává se též pod názvem...

Kód: 6505
ROSTENEC VYSOKY
605 Kč / kg

Maso ze zádového svalu skotu, jehož přední část, blíže krku, je prorostlejší a nazývá se vysoký roštěnec, je ideální steaky, grilování, smažení a k rychlé úpravě. ...

Kód: 6506
260 Kč / kg

Vybrané kusy masa s kostí z žeber vhodné na grilování. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku je 7 dnů.

Kód: 6507