Vážení zákazníci, faremní prodejna v Arnošticích je otevřena denně zpravidla od 9-19 hod. a její provoz zajišťuje náš rodinný tým. Otevřeno je však pouze, když je někdo doma. Proto je lepší předem zavolat na tel. 777231558 a ověřit si otevírací dobu, příp. dostupnost zboží.

VÝDEJNÍ TERMÍN 27.10.2023 - BIO HOVĚZÍ MASO

46 položek celkem

Cena

181300
1181300
BIO ARNOŠTICKÁ TAŠKA 5kg - VÝDEJNÍ TERMÍN 27.10.2023
1 300 Kč / ks

5kg bio hovězího (1kg bio hovězí kýta na pečeně, 2kg bio hovězí maso přední bez kosti na omáčky, 1kg bio ořez mletý na hamburgery, 1kg bio hovězí maso přední s kostí na vývary a...

Kód: 6089
PUPEK
200 Kč / kg

Hovězí pupek  - maso s blanitými a tučnými částmi se hodí na polévky i omáčky (vaření, dušení). Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...

Kód: 6090
DRSTKY
120 Kč / kg

Z drštěk (hovězí žaludek) se vaří tradiční dršťková polévka. Nepředvařené, mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6091
flank steak
300 Kč / kg

Steakové poměrně libové maso z pupku. Vhodné na grilování, smažení a vaření nebo rolády. Chlazené maso, vakuově balené, hmotnost 0,5 - 1kg. Spotřebujte do 3 týdnů ode...

Kód: 6092
OREZ MLETY
220 Kč / kg

Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. Obsah soli 1,5%. Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa....

Kód: 6093
OREZ MLETY
265 Kč / kg

Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. Obsah soli 1,5%. Mleté přední maso z krku. Dobře se hodí na klobásy, sekané, karbanátky, hamburgery a...

Kód: 6094
JATRA
70 Kč / kg

Játra se hodí na paštiky, omáčky i obalované jako řízky. Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6095
JAZYK
140 Kč / kg

Jazyk se vaří, a pak se upravuje jako řízky, nebo se nakládá, vaří, a pak se jí nakrájený na tenké plátky studený. Po uvaření je třeba jazyk oloupat. S trvanlivostí při...

Kód: 6096
BIO HOVĚZÍ KLOUBY - VÝDEJNÍ TERMÍN 27.10.2023
18 Kč / kg

Klouby jsou vhodné na vývary do velkých hrnců, nebo jako hračka pro velká plemena psů. Klouby jsou nebalené, proto je třeba je vyzvednout přímo v bourárně v Arnošticích hned...

Kód: 6097
LEDVINKY
70 Kč / kg

Ledvinky se hodí na omáčku s rýží. Mrazené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6098
SRDCE
120 Kč / kg

Srdce je dobré na omáčky a polévky. Prodáváme půlené o hmotnosti cca 1 kg.  Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C. 

Kód: 6099
predni zebro
205 Kč / kg

Maso s kostí z žeber je výborné na vývar, polévky a omáčky. Žebra lze také grilovat. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Spotřebujte do 4 dnů ode dne vakuového...

Kód: 6100
klizka husicka
305 Kč / kg

Malý válcovitý sval s kližkovitými úpony - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Využití má stejné jako kližka a karabáček. Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6101
265 Kč / kg

Částečně prorostlý, šťavnatý steak z hovězího krku. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku je 20 dnů.

Kód: 6102
klizka karabacek
305 Kč / kg

Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní­ nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené. Doba...

Kód: 6103
zadni kavalirka
365 Kč / kg

Nižší trojúhelníkový plátek libového zadního masa. Hodí se na steaky, grilování, ale i na omáčky, pečení atp. Prodává se též pod názvem MAMINHA nebo TRI-TIP STEAK. Chlazené...

Kód: 6104
KLIZKA
305 Kč / kg

Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní­ nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené. Doba...

Kód: 6105
kosti morkove
65 Kč / kg

Hodí se jako přídavek do tučnějších a chuťově výraznějších vývarových polévek, nebo na morkové pomazánky. Chlazené kosti, balené. Spotřebujte do 4 dnů od data vakuového...

Kód: 6106
kosti zebrove
55 Kč / kg

Hodí se na klasické vývarové polévky. Chlazené kosti, balené. Spotřebujte do 4 dnů od data vakuového balení, nebo zmražte.

Kód: 6107
zadni kvet
365 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...

Kód: 6108
LÍČKA
330 Kč / kg

Líčka se hodí na guláše a omáčky. Mražené maso, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C. 

Kód: 6109
BIO MAMINHA/TRI-TIP STEAK - VÝDEJNÍ TERMÍN 27.10.2023
365 Kč / kg

Tri Tip steak neboli Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje se křehkým tukovým vláknem a tukovým krytím, který...

Kód: 6110
ohanka
240 Kč / kg

Masité kosti z ocásku - hodí se na vývarové polévky. "Nostalgie našich prababiček." Chlazené kosti, vakuově balené. Spotřebujte do 4 dnů ode dne vakuového...

Kód: 6111
zadni orech
365 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení,smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...

Kód: 6112
BIO OŘECH/BALL TIP STEAK - VÝDEJNÍ TERMÍN 27.10.2023
430 Kč / kg

Vnitřní extra libová část ořechu (zadní maso z kýty), která se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování.  Chlazené maso, vakuově balené. Doba...

Kód: 6113
ossobuco
330 Kč / kg

Ossobuco je původem italská specialita, která se připravuje z hovězí kližky s morkovou kostí. Ta pokrmu dodává silnou hovězí chuť. Maso je prodíváno s kostí řezané na plátky cca...

Kód: 6114
365 Kč / kg

Picanha, špička spodního šálu. Je libová a velmi oblíbená na steakovou úpravu, ale hodí se i na pečení, vaření (něm. tafelspitz) či plněné rolády. Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6115
PLEC KULATA
360 Kč / kg

Libový sval z přední hovězí čtvrti, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky, používá se i na grilování. I této...

Kód: 6116
PLEC LOUPANA
360 Kč / kg

Libové maso z lopatky, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Užívá se i na grilování a smažení též pod názvem...

Kód: 6117
PLEC VYSOKA
360 Kč / kg

Libové maso z přední hovězí čtvrti, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6118
790 Kč / kg

 Porterhause steak stejně jako T-bone steak spojuje chuť jemné svíčkové s robustnější roštěnou na kosti, je to zážitek pro vaše chuťové buňky.  Oproti T-bone steaku však...

Kód: 6119
PREDNI BK
265 Kč / kg

Šťavnaté, prorostlejší a chuťově výraznější maso z krku (soustava drobných svalů dobrá na dušení, vaření a omáčky a guláše. Klasika a základ tradiční české kuchyně. Vhodná též...

Kód: 124
hrudi
205 Kč / kg

Maso s kostí z žeber  a hrudí je výborné na vývar, polévky a omáčky. Žebra lze také grilovat. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Spotřebujte do 5 dnů ode dne vakuového...

Kód: 6120
rostenec nizky
490 Kč / kg

Maso ze zádového svalu skotu, jehož zadní část, podél páteře, je pěkně libová a nazývá se nízký roštěnec, je ideální steaky, rostbíf, grilování, smažení a k rychlé úpravě. TOP...

Kód: 6121
300 Kč / kg

Skirt steak je dlouhý tenký řez z pupku. Má velmi výraznou hovězí chuť a nejlépe se hodí na gril nebo roládu. Velmi se podobá flank steaku. Chlazené maso, vakuově balené....

Kód: 6122
SLEZINA
70 Kč / kg

S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6123
zadni spodni sal
365 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek, nebo grilování. Chlazené...

Kód: 6124
svickova prava
1 050 Kč / kg

Krásný, málo namáhaný zádový sval podlouhlého tvaru připomínající­ rybu. Nejhodnotnější část hovězího masa, je výborná na slavnostní příležitosti na steaky, grilování a přípravu...

Kód: 6125
550 Kč / kg

T-bone steak získal svůj název podle tvaru bederního obratle, který připomíná písmeno T. Podél kosti je patrná část svíčkové a roštěné, na povrchu se nachází jemné tukové krytí....

Kód: 6126
600 Kč / kg

Steak z části vysokého roštěnce, která je vykrajována mezi 6 a 12 žebrem. Nezaměnitelnou chuť a tvar, připomínající indiánský tomahawk, tomuto steaku dodává právě žebrová kost....

Kód: 6127
zadni valec
450 Kč / kg

Válcovitý, krásný, absolutně libový sval ze zadní kýty se používá na rolády, hovězí plátky, ptáčky i pečení a dušení v troubě, nebo grilování. Též nazývaný " falešná svíčková"....

Kód: 6128
70 Kč / kg

Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6129
veverka
300 Kč / kg

Nezaměnitelný vnitřní sval, který se používá jako steakové maso, na grilování i vaření. Mražené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku je 20 dnů.

Kód: 6130
zadni vrchni sal
365 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek.  Prodává se též pod názvem...

Kód: 6131
ROSTENEC VYSOKY
550 Kč / kg

Maso ze zádového svalu skotu, jehož přední část, blíže krku, je prorostlejší a nazývá se vysoký roštěnec, je ideální steaky, grilování, smažení a k rychlé úpravě. ...

Kód: 6132
205 Kč / kg

Vybrané kusy masa s kostí z žeber vhodné na grilování. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku je 20 dnů.

Kód: 6133