Vážení zákazníci, faremní prodejna v Arnošticích je otevřena denně zpravidla od 9-19 hod. a její provoz zajišťuje náš rodinný tým. Otevřeno je však pouze, když je někdo doma. Proto je lepší předem zavolat na tel. 777231558 a ověřit si otevírací dobu, příp. dostupnost zboží.

VÝDEJNÍ TERMÍN 01.03.2024 - BIO MLADÝ BÝK

VÝDEJNÍ TERMÍN 01.03.2024 - BIO mladý býk stáří do 24 měsíců, GRASS FED,  chlazené maso vakuově balené po cca 1kg, suché zrání 7-8 dní ve visu, mokré zrání ve vakuovém balení 3 -21 dnů, dle druhu masa. Maso chlazené skladujte při teplotě 0-3 st. C.  Maso mražené při -18 st. C. Maso spotřebujte do data uvedeného na etiketě.

Objednávky je možno vyzvednout v pátek 1.3.2024 od 9-19 hod. ve faremní prodejně v Arnošticích, nebo během následujícího víkendu  - SO, NE 9-19 hod.,  později po telefonické domluvě na tel.777231558 (Doubravka). Platby přijímáme hotově i kartou při převzetí objednávky. 

47 položek celkem

Cena

201400
1201400
BIO ARNOŠTICKÁ TAŠKA 5kg - VÝDEJNÍ TERMÍN 01.03.2024
1 400 Kč / ks

5kg bio hovězího (1kg bio hovězí kýta na pečeně, 2kg bio hovězí maso přední bez kosti na omáčky, 1kg bio ořez mletý na hamburgery, 1kg bio hovězí maso přední s kostí na vývary a...

Kód: 6515
PUPEK
235 Kč / kg

Hovězí pupek  - maso s blanitými a tučnými částmi se hodí na polévky i omáčky (vaření, dušení). Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...

Kód: 6516
DRSTKY
126 Kč / kg

Z drštěk (hovězí žaludek) se vaří tradiční dršťková polévka. Nepředvařené, mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6517
flank steak
310 Kč / kg

Steakové poměrně libové maso z pupku. Vhodné na grilování, smažení a vaření nebo rolády. Chlazené maso, vakuově balené, hmotnost 0,5 - 1kg. Spotřebujte do 3 týdnů ode...

Kód: 6518
OREZ MLETY
235 Kč / kg

Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. Obsah soli 1,5%. Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa....

Kód: 6519
OREZ MLETY
320 Kč / kg

Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. Obsah soli 1,5%. Mleté přední maso z krku. Dobře se hodí na klobásy, sekané, karbanátky, hamburgery a...

Kód: 6520
JATRA
85 Kč / kg

Játra se hodí na paštiky, omáčky i obalované jako řízky. Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6521
JAZYK
140 Kč / kg

Jazyk se vaří, a pak se upravuje jako řízky, nebo se nakládá, vaří, a pak se jí nakrájený na tenké plátky studený. Po uvaření je třeba jazyk oloupat. S trvanlivostí při...

Kód: 6522
BIO HOVĚZÍ KLOUBY - VÝDEJNÍ TERMÍN 01.03.2024
20 Kč / kg

Klouby jsou vhodné na vývary do velkých hrnců, nebo jako hračka pro velká plemena psů. Klouby jsou nebalené, proto je třeba je vyzvednout přímo v bourárně v Arnošticích hned...

Kód: 6523
LEDVINKY
70 Kč / kg

Ledvinky se hodí na omáčku s rýží. Mrazené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6524
SRDCE
120 Kč / kg

Srdce je dobré na omáčky a polévky. Prodáváme půlené o hmotnosti cca 1 kg.  Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C. 

Kód: 6525
predni zebro
235 Kč / kg

Maso s kostí z žeber je výborné na vývar, polévky a omáčky. Žebra lze také grilovat. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Spotřebujte do 4 dnů ode dne vakuového...

Kód: 6526
klizka husicka
315 Kč / kg

Malý válcovitý sval s kližkovitými úpony - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Využití má stejné jako kližka a karabáček. Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6527
320 Kč / ks

Částečně prorostlý, šťavnatý steak z hovězího krku. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku je 20 dnů.

Kód: 6528
klizka karabacek
315 Kč / kg

Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní­ nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené. Doba...

Kód: 6529
zadni kavalirka
390 Kč / kg

Nižší trojúhelníkový plátek libového zadního masa. Hodí se na steaky, grilování, ale i na omáčky, pečení atp. Prodává se též pod názvem MAMINHA nebo TRI-TIP STEAK. Chlazené...

Kód: 6530
KLIZKA
315 Kč / kg

Menší válcovité svaly spojené blanitými úpony z přední i zadní­ nohy skotu - šťavnaté maso výtečné především na guláše a omáčky. Chlazené maso, vakuově balené. Doba...

Kód: 6531
kosti morkove
70 Kč / kg

Hodí se jako přídavek do tučnějších a chuťově výraznějších vývarových polévek, nebo na morkové pomazánky. Chlazené kosti, balené. Spotřebujte do 4 dnů od data vakuového...

Kód: 6532
kosti zebrove
50 Kč / kg

Hodí se na klasické vývarové polévky. Chlazené kosti, balené. Spotřebujte do 4 dnů od data vakuového balení, nebo zmražte.

Kód: 6533
zadni kvet
385 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...

Kód: 6534
LÍČKA
335 Kč / kg

Líčka se hodí na guláše a omáčky. Mražené maso, vakuově balené. S trvanlivostí 6 měsíců při skladování v -18 st.C. 

Kód: 6535
BIO MAMINHA/TRI-TIP STEAK - VÝDEJNÍ TERMÍN 01.03.2024
390 Kč / kg

Tri Tip steak neboli Maminha je část mezi ořechem a květovou špičkou. Má tvar nepravidelného trojúhelníku a vyznačuje se křehkým tukovým vláknem a tukovým krytím, který...

Kód: 6536
ohanka
240 Kč / kg

Masité kosti z ocásku - hodí se na vývarové polévky. "Nostalgie našich prababiček." Chlazené kosti, vakuově balené. Spotřebujte do 4 dnů ode dne vakuového...

Kód: 6537
zadni orech
385 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení,smažení i grilování. Chlazené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného...

Kód: 6538
BIO OŘECH/BALL TIP STEAK - VÝDEJNÍ TERMÍN 01.03.2024
420 Kč / kg

Vnitřní extra libová část ořechu (zadní maso z kýty), která se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení, smažení i grilování.  Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6539
osso3
330 Kč / kg

Ossobuco je původem italská specialita, která se připravuje z hovězí kližky s morkovou kostí. Ta pokrmu dodává silnou hovězí chuť. Maso je prodíváno s kostí řezané na plátky cca...

Kód: 6540
PICANHA4
385 Kč / kg

Picanha, špička spodního šálu. Je libová a velmi oblíbená na steakovou úpravu, ale hodí se i na pečení, vaření (něm. tafelspitz) či plněné rolády. Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6541
PLEC KULATA
365 Kč / kg

Libový sval z přední hovězí čtvrti, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky, používá se i na grilování. I této...

Kód: 6542
PLEC LOUPANA
365 Kč / kg

Libové maso z lopatky, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Užívá se i na grilování a smažení též pod názvem...

Kód: 6543
PLEC VYSOKA
360 Kč / kg

Libové maso z přední hovězí čtvrti, kvalitou masa se podobá zadnímu masu z kýty. Výborné na pečení, dušení, vaření a klasické české omáčky. Chlazené maso, vakuově...

Kód: 6544
PORTER1
650 Kč / kg

 Porterhause steak stejně jako T-bone steak spojuje chuť jemné svíčkové s robustnější roštěnou na kosti, je to zážitek pro vaše chuťové buňky.  Oproti T-bone steaku...

Kód: 6545
PREDNI BK
320 Kč / kg

Šťavnaté, prorostlejší a chuťově výraznější maso z krku (soustava drobných svalů dobrá na dušení, vaření a omáčky a guláše. Klasika a základ tradiční české kuchyně. Vhodná též...

Kód: 129
hrudi
235 Kč / kg

Maso s kostí z žeber  a hrudí je výborné na vývar, polévky a omáčky. Žebra lze také grilovat. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Spotřebujte do 5 dnů ode dne...

Kód: 6546
rostenec nizky
490 Kč / kg

Maso ze zádového svalu skotu, jehož zadní část, podél páteře, je pěkně libová a nazývá se nízký roštěnec, je ideální steaky, rostbíf, grilování, smažení a k rychlé úpravě. TOP...

Kód: 6547
BIO SKIRT STEAK z pupku - VÝDEJNÍ TERMÍN 01.03.2024
310 Kč / kg

Skirt steak je dlouhý tenký řez z pupku. Má velmi výraznou hovězí chuť a nejlépe se hodí na gril nebo roládu. Velmi se podobá flank steaku. Chlazené maso, vakuově balené....

Kód: 6548
SLEZINA
70 Kč / kg

S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6549
zadni spodni sal
385 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek, nebo grilování. Chlazené...

Kód: 6550
svickova prava
1 060 Kč / kg

Krásný, málo namáhaný zádový sval podlouhlého tvaru připomínající­ rybu. Nejhodnotnější část hovězího masa, je výborná na slavnostní příležitosti na steaky, grilování a přípravu...

Kód: 6551
TBONE1
550 Kč / kg

T-bone steak získal svůj název podle tvaru bederního obratle, který připomíná písmeno T. Podél kosti je patrná část svíčkové a roštěné, na povrchu se nachází jemné tukové krytí....

Kód: 6552
TOMAHWK2
600 Kč / kg

Steak z části vysokého roštěnce, která je vykrajována mezi 6 a 12 žebrem. Nezaměnitelnou chuť a tvar, připomínající indiánský tomahawk, tomuto steaku dodává právě žebrová kost....

Kód: 6553
zadni valec
445 Kč / kg

Válcovitý, krásný, absolutně libový sval ze zadní kýty se používá na rolády, hovězí plátky, ptáčky i pečení a dušení v troubě, nebo grilování. Též nazývaný " falešná svíčková"....

Kód: 6554
80 Kč / kg

Mražené droby, vakuově balené. S trvanlivostí při skladování v -18 st.C - 6 měsíců.  

Kód: 6555
veverka
335 Kč / kg

Nezaměnitelný vnitřní sval, který se používá jako steakové maso, na grilování i vaření. Mražené maso, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku je 20 dnů.

Kód: 6556
zadni vrchni sal
395 Kč / kg

Libové maso z kýty, které se hodí na rolády, pečení, vaření, omáčky, dušení i smažení, z našeho mladého skotu lze použít i na tatarský biftek.  Prodává se též pod názvem...

Kód: 6557
ROSTENEC VYSOKY
560 Kč / kg

Maso ze zádového svalu skotu, jehož přední část, blíže krku, je prorostlejší a nazývá se vysoký roštěnec, je ideální steaky, grilování, smažení a k rychlé úpravě. ...

Kód: 6558
235 Kč / kg

Vybrané kusy masa s kostí z žeber vhodné na grilování. Chlazené maso s kostí, vakuově balené. Doba použitelnosti vakuově baleného výrobku je 20 dnů.

Kód: 6559
OŘEZ MLETÝ, BEZ SOLI (pouze na objednávku) - VÝDEJNÍ TERMÍN 01.03.2024
235 Kč / ks

Masný výrobek tepelně neopracovaný pro tepelnou úpravu, vakuově balený. NESOLENÝ. Drobné ořezky masa a tuku, které vznikají při bourání a porcování ostatních druhů masa. Dobře...

Kód: 6560