Z certifikovaného ekologického chovu. Chlazeno, vakuově baleno po cca 1 kg dle druhu masa. Doba zrání ve visu 8 dní. Min. doba trvanlivosti masa bez kosti po zabalení do vakua je 10 dní. Doporučená teplota skladování je +3 st.C.
Na farmě v Arnošticích provozujeme od roku 2015 bourárnu masa s maloobchodním prodejem ze dvora. Maso pochází výhradně ze zvířat z našeho ekologického chovu, je chlazené a vakuově balené dle druhu cca po 1kg. Hovězí čtvrti necháváme po porážce devět dní zrát ve visu, poté je maso rozbouráno, zabaleno do vakua a připraveno k prodeji. Takto upravené maso má dlouhou dobu trvanlivosti a ve spotřebitelském balení ještě může dalších min. 14 dní zrát. Zajímavé informace o hovězím mase se dozvíte na: www.milujuhovezi.cz . Od roku 2020 maso také prodáváme mražené a zpracované do polokonzerv a sušené (jerky).
Bourání a dělení hovězího masa
Bourání hovězího masa v arnoštické bourárně zajišťuje mistr řeznický Jiří Lambert z Jesenného.