Čerstvé hovězí maso, chlazené a vakuově zabalené, prodáváme prostřednictvím objednávkového systému na https://obchod.arnostice.cz/ . Výdej objednávek probíhá v pátek (po domluvě i v sobotu a neděli) v termínech zveřejněných na webu. Maso, které máme navíc, dáváme od pátku do volného prodeje a prodáváme ho do vyprodání zásob ještě následující týden v naší faremní prodejně. Ve stálé nabídce na prodejně máme i hovězí maso vakuově balené a mražené.
Hovězí maso, které si u nás můžete zakoupit, pochází pouze ze zvířat z našeho ekologického chovu, obvykle porážíme jednou za tři týdny dva býky ve stáří 18-26 měsíců. Datum porážky, reg.č. a stáří zvířete je uvedeno na každém balíčku masa.
Maso zraje ve visu ve čtvrtích 9 dní (fáze suchého zrání), pak je rozbouráno v naší bourárně a zavakuováno. Ve vákuu maso zraje (fáze mokrého zrání), proto je vhodné ho nechat ještě min. jeden týden odležet při teplotě 0-3st. C. Maso zkřehne a lépe se v kuchyni zpracovává. Trvanlivost vakuově zabaleného masa je cca 2 -3 týdny. Pokud si tedy u nás zakoupíte chlazené vakuově balené maso a necháte si ho uležet v lednici (0-3st.C) do konce doporučené doby spotřeby, máte maso ve zrání 4 týdny. Což je pro běžné kulinářské zpracování hovězího masa optimální.
Objednávkový systém chlazeného masa s termíny prodeje, nabídkou a ceníkem: https://obchod.arnostice.cz/
Čerstvé ovoce (třešně, višně, švestky, hrušky) prodáváme pouze při sklizni, jablka cca do ledna.
Celoročně nabízíme višně mražené a jablka, hrušky, třešně a višně sušené.
Trvanlivé výrobky si můžete zakoupit u nás ve faremní prodejně.
Platby přijímáme v hotovosti, nebo platební kartou.
Otevřeno máme denně, pokud jsme doma, v čase mezi 9 - 19 hod. Vzhledem k tomu, že prodej zajišťuje náš rodinný tým a nemáme v prodejně stálou prodavačku, je lépe předem zavolat a domluvit se na tel. 777231558.
Trvanlivé zboží Vám můžeme i zaslat prostřednictvím České pošty, nebo spol. PPL.