Bourárna masa v Arnošticích

CZ 20430 

Na farmě v Arnošticích provozujeme od roku 2015 bourárnu masa s maloobchodním prodejem ze dvora. Hovězí BIOmaso prodáváme na základě předchozí objednávky jednou měsíčně. Maso pochází výhradně z mladých zvířat z našeho ekologického chovu, je chlazené a vakuově balené dle druhu cca po 1kg. Hovězí čtvrti necháváme po porážce osm dní zrát ve visu, poté je maso rozbouráno, zabaleno do vakua a připraveno k prodeji. Takto upravené maso má dlouhou dobu trvanlivosti a ve spotřebitelském balení ještě může dalších min. 10 dní zrát. Bourárna poskytuje také služby - chlazení, bourání, dělení a balení masa. Zajímavé informace o hovězím mase se dozvíte na:    www.milujuhovezi.cz


Bourání a dělení hovězího masa

Bourání hovězího masa v arnoštické bourárně zajišťuje            mistr řeznický Jiří Lambert z Jesenného.